• Varmrökt tuppfilé, uppskivat och dekorerat på fat
  • Liten tupp-ramslökskorv
    – från Tockafarmen
  • Färskpotatissallad med syrad lök, spenat, äpple & honungsvinägrett
  • Flädercremesås
  • Sallad med melon, skånska tomater, fetaost, rostade frön
  • Ljust surdegsbröd från Patisseriet, krämig brie med rabarbermarmelad, vispat smör

175 kr/ portion.
Huvuddelen av köttet i menyn är den varmrökta tuppfilén.
Om man önskar kan man värma korven, men det behövs ej.
Minsta antal 10 portion.
Går att beställa delar av menyn.

  • Varmrökt tuppfilé från Tockafarmen, uppskivat och dekorerat på fat
  • Varmrökt lax från Vägga Rökeri
  • Färskpotatissallad med syrad lök, spenat, äpple & honungsvinägrett
  • Flädercremesås
  • Dillcreme
  • Sallad med melon, skånska tomater, fetaost, rostade frön
  • Ljust surdegsbröd från Patisseriet, vispat smör, krämig brie med rabarbermarmelad

185 kr/ portion.
Går att beställa delar av menyn.
Minsta antal 10 portioner.

  • Mjölkchokladmousse med saltkola, rostade jordnötter och brownie
  • Saftig morotskaka med vispad färskost och lime
  • Brownie med mörk chokladmousse och färskt bär
  • Brownie med kokostosca

Detta är ett urval av kakor och desserter, jag gör även efter kundens önskemål och efter säsong.
Alla mousser är gjord på Valrhonachoklad från Frankrike.
Minsta antal 10 portioner.
50 kr/ dessert, serveras i glasburkar.
30 kr/ kakbit.

Fler alternativ till dessert kan göras efter önskemål och säsong!

  • Vit choklad och yoghurtmousse med lemoncurd, färska jordgubbar, krossade drömmar
  • Mjölkchokladmousse med krossade chokladkaka, hallon och björnbärskompott
  • Mörk chokladmousse med chokladkola, rostade hasselnötter, brownie
  • Mascarponemousse med rabarber och citronkompott, mandelkaka
  • Vanilj-färskostcreme med rabarber, jordgubb, fläder och havrekaka

Serveras i små glasburkar, 1 per portion.
50 kr/ st.
Minsta antal 10 portioner.

  • Tuppköttbullar från Marias at Tockafarmen
  • Potatispuré
  • Krämig löksås
  • Lingon och pressgurka

135 kr/ portion.
Minsta antal 10 portioner.

Smörrebröd görs efter kundens önskemål och kostar 40 kr/st.
Görs på kavringsbröd.
Minsta antal 10 portioner.

Vi kommer ut på plats med våra pannor och gör maten klar inför gästerna.

Paellan innehåller tupp och tuppchorizo från Tockafarmen, handskalade räkor, färska blåmusslor, saffran, vitt vin och goda grönsaker. Till detta serveras baguette, citron och vitlökscreme samt färsk citron.

Minsta antal 60 portioner.
225 kr/ portion.
Tillkommer 350 kr/h för kock på plats samt utkörningsavgift.

Om ni går i tankar på bröllop eller en större fest så är ni varmt välkomna att höra av er så vi kan anpassa en meny för just ert tillfälle!

Imponera på dina gäster och bjud på asiatisk grillning!!

  • Koreansk ssäm – grillade svensk ryggbiff som äts i romansalladblad med tryffelmajonäs, ssäm-sås (chili/sesam), kimchi och jasminris
  • Citrongräsmarinerad tupplårfilé från Tockafarmen med mynta och korianderyoghurt
  • Wokade färska grönsaker med soyasås (broccoli, pak choy, lök, sockerärtor etc)
  • Vitkål och morotssallad med noch cham (lime, vitlök, fisksås och chili-vinägrett)
  • Picklad sommargurka, sesammarinerade böngroddar, wakame och soya/mirin-inkokt shittakesvamp
  • Kokt vitt jasminris äts till maten
  • Mjölkchokladmousse med karamelliserad banancremé, dulce de leche, bananchips

Minsta antal 60 portioner.
295 kr/ portion.
345 kr med dessert.
Tillkommer 350 kr/ h för kock på plats samt utkörningsavgift.

Grillning nr. 2

  • Grillad varmrökt tupplårfile från Tockafarmen
  • Svensk grillad ryggbiff från Ugglarp
  • Stekta blandade tuppkorvar från Tockafarmen
  • Smör och örtstekta färskpotatis
  • Färskpotatissallad med grillade grönsaker och balsamicovinägrett
  • Blandad sallad med tomater från Sunnanå, melon, sticklök, granatäpple, fetaost, rostade pumpafrön
  • Chutney med rabarber och rödlök
  • Persilja och dragoncreme
  • Ljust surdegsbröd från Patisseriet, vispat tryffelsmör

Minsta antal 60 portioner.
295 kr/ portion.
Tillkommer 350 kr/h för kock på plats samt utkörningsavgift.

  • Beef tataki – svensk sotad ryggbiff med soyadip
  • Citrongräsmarinerad tupplårfilé med red dragonsås (chilisås)
  • Laxsashimi med ponzu (asiatisk citrusdip)
  • Färska vietnamesiska vårrullar med handskalade räkor och nouc cham
  • Rostad färskpotatis med sesam och vårlök
  • Kimchi – koransk syrad kål
  • Soya och mirininkokt svamp
  • Sesammarinerade böngroddar
  • Picklad sommargurka

Minsta antal 10 portioner.
195 kr/ portion.

  • Västerbottenpaj med vispad crème fraîche och forellrom
  • Skagenröra med handskalade räkor, citron och dill
  • Gravad lax på mörkt bröd med krassemajonäs
  • Varmrökt nobeltuppfilé från Tockafarmen på mörkt bröd med senapsmajonäs

Minsta antal 10 portioner. 35 kr/ st.

Landgång på ljust bröd med:
Köttbullar från Marias at Tockafarmen med picklad rödbeta, gravad lax med dillcreme och ägg, varmrökt nobeltuppfilé från Tockafarmen med senapsmajonäs, blåmögelost med balsamicoinkokta fikon

Minsta antal 10 portioner. 100 kr/ st.

  • Smörgåstårta med handskalade räkor, lax, dill och citron.

Minsta antal 10 portioner. 90 kr/ biten.