• Varmrökt tuppfilé från Tockafarmarens Ungtupp
  • Varmrökt lax från Vägga Rökeri
  • Färskpotatissallad med dill, syrad röd lök, spenat, kapris & äpple/dijonvinägrett
  • Ramslökscreme
  • Rabarber & rödlökschutney m. yoghurt
  • Sallad med skånsk tomat, jordgubbar, rostade mandlar & fetaost
  • Ljust surdegsbröd, lagrad ost & vispat smör

Minsta antal 10 portioner.
275 kr/ portion.
Läggs upp på mina marockanska skålar & fat om inget annat är överenskommet.

  • Varmrökt tuppfile & tuppkorv från Tockafarmen
  • Färskpotatissallad med dill, syrad röd lök, spenat, kapris & äpple/dijonvinägrett
  • Ramslökscreme
  • Sallad med skånsk tomat, jordgubbar, rostade mandlar & fetaost
  • Ljust surdegsbröd, lagrad ost & vispat smör

Minsta antal 10 portioner.
265 kr/ portion.
Läggs upp på mina marockanska skålar & fat om inget annat är överenskommet.

  • Mjölkchokladmousse med saltkola, rostade jordnötter och brownie
  • Saftig morotskaka med vispad färskost och lime
  • Brownie med mörk chokladmousse och färskt bär
  • Brownie med kokostosca
  • Vit chokladmousse på Valrhonachoklad, hallon & björnbärskompott, krossad havrekaka
  • Mjölkchokladmousse med passionsfruktscurd, hallon & brownie
  • Mörk chokladmousse med chokladkola, rostade hasselnötter, brownie

Detta är ett urval av kakor och desserter, jag gör även efter kundens önskemål och efter säsong.
Alla mousser är gjord på Valrhonachoklad från Frankrike.
Minsta antal 10 portioner.
65 kr/ dessert, serveras i glasburkar.
35 kr/ kakbit.

Smörrebröd görs efter kundens önskemål och kostar 50 kr/st.
Görs på kavringsbröd.
Minsta antal 10 portioner.

Vi kommer ut på plats med våra pannor och gör maten klar inför gästerna.

Paellan innehåller tupp och tuppchorizo från Tockafarmen, handskalade räkor, färska blåmusslor, saffran, vitt vin och goda grönsaker. Till detta serveras baguette, citron och vitlökscreme samt färsk citron.

Minsta antal 60 portioner.
345 kr/ portion.
Tillkommer 450 kr/h för kock på plats samt utkörningsavgift.

Om ni går i tankar på bröllop eller en större fest så är ni varmt välkomna att höra av er så vi kan anpassa en meny för just ert tillfälle!

Imponera på dina gäster och bjud på asiatisk grillning!!

  • Koreansk ssäm – grillade svensk ryggbiff som äts i romansalladblad med tryffelmajonäs, ssäm-sås (chili/sesam), kimchi och jasminris
  • Citrongräsmarinerad tupplårfilé från Tockafarmen med mynta och korianderyoghurt
  • Wokade färska grönsaker med soyasås (broccoli, pak choy, lök, sockerärtor etc)
  • Vitkål och morotssallad med noch cham (lime, vitlök, fisksås och chili-vinägrett)
  • Picklad sommargurka, sesammarinerade böngroddar, wakame och soya/mirin-inkokt shittakesvamp
  • Kokt vitt jasminris äts till maten
  • Mjölkchokladmousse med karamelliserad banancremé, dulce de leche, bananchips

Minsta antal 60 portioner.
395 kr/ portion.
450 kr med dessert.
Tillkommer 450 kr/ h för kock på plats samt utkörningsavgift.

Grillning nr. 2

  • Grillad varmrökt tupplårfile från Tockafarmen
  • Svensk grillad ryggbiff från Ugglarp
  • Stekta blandade tuppkorvar från Tockafarmen
  • Smör och örtstekta färskpotatis
  • Färskpotatissallad med grillade grönsaker och balsamicovinägrett
  • Blandad sallad med tomater från Sunnanå, melon, sticklök, granatäpple, fetaost, rostade pumpafrön
  • Chutney med rabarber och rödlök
  • Persilja och dragoncreme
  • Ljust surdegsbröd från Patisseriet, vispat tryffelsmör

Minsta antal 60 portioner.
395 kr/ portion.
Tillkommer 450 kr/h för kock på plats samt utkörningsavgift.

  • Beef tataki – svensk sotad ryggbiff med soyadip
  • Citrongräsmarinerad tupplårfilé med red dragonsås (chilisås)
  • Laxsashimi med ponzu (asiatisk citrusdip)
  • Färska vietnamesiska vårrullar med handskalade räkor och nouc cham
  • Rostad färskpotatis med sesam och vårlök
  • Kimchi – koransk syrad kål
  • Soya och mirininkokt svamp
  • Sesammarinerade böngroddar
  • Picklad sommargurka

Minsta antal 10 portioner.
345 kr/ portion.

  • Västerbottenpaj med vispad crème fraîche och forellrom
  • Skagenröra med handskalade räkor, citron och dill
  • Gravad lax på mörkt bröd med krassemajonäs
  • Varmrökt nobeltuppfilé från Tockafarmen på mörkt bröd med senapsmajonäs

Minsta antal 10 portioner. 35 kr/ st

Detta är ett urval. Snittar görs också efter kundens önskemål samt säsong!

Landgång på ljust bröd med:
Köttbullar från Marias at Tockafarmen med picklad rödbeta, gravad lax med dillcreme och ägg, varmrökt nobeltuppfilé från Tockafarmen med senapsmajonäs, blåmögelost med balsamicoinkokta fikon

Minsta antal 10 portioner. 100 kr/ st.

  • Smörgåstårta med handskalade räkor, lax, dill och citron.

Minsta antal 10 portioner. 100 kr/ biten.